Algemene condities

«BEZOEKERS»

Voorafgaande reservering is noodzakelijk voor groepen van minstens 15 betalende personen. Het beginuur van de aktiviteiten wordt vastgesteld in overleg met de groepsverantwoordelijke en moet gerespecteerd worden. De groepsprijs is van toepassing vanaf 15 betalende bezoekers. De betaling zal kontant, per Maestro, Visa/Mastercard of per Bancontact  door de groepsverantwoordelijke gebeuren, behoudens anders overeengekomen en vermeld op het reservatie-formulier.

Het aantal gereserveerde bezoekers mag gewijzigd worden tot 24 uur vóór de voorziende datum. Indien deze termijn overschreden wordt, zal 100 % van de gereserveerde bezoeken in rekening gebracht worden.

 Speciale voorwaarden

«BOOTTOCHTEN»

Voor alle programma’s met een boottocht op de Maas, kan een reservering voor groepen van minder dan 40 personen enkel aanvaard worden, indien er reeds andere groepen gereserveerd hebben voor de gekozen datum. Als u de enige groep bent die een reservatie voor een boottocht gemaakt heeft en als het aantal deelnemers minder dan 40 is, zullen wij u voor 40 personen faktureren. Het aantal gereserveerde menu’s mag tot 48 uur vóór de voorziende datum gewijzigd worden. Indien deze  termijn overtreden wordt, zal 100% van de gereserveerde menu’s in rekening gebracht worden.

 Gratis toegang

«BEZOEKERS»

GROEPSREIS : de verantwoordelijke van de groep is gratis.
De CHAUFFEURS krijgen gratis toegang en een maaltijd.
SCHOLEN : De leerkrachten krijgen een gratis entreekaart met een max. van 1/20 betalende leerlingen. De aanvullende leraren betalen het tarief van de leerlingen.

 Algemene condities

«RESTAURATIE »

1. Buiten speciale manifestaties, staat onze polyvalente zaal (330 zitplaatsen) ter beschikking van de scholen voor de picknick mits de aankoop van 1 consumatie per leerling (soft 20cl of regionaal vruchten sap) aan de prijs van 1 euro of eventueel :
- 1 blikje soft 33 cl : 1,80 €:
- 1 portie frieten (met saus) : 2,50 €
- 1 portie frieten met fricandelle (met saus) : 4,00 €

2. De menu’s zijn enkel geldig op aanvraag minstens een week op voorhand en voor een minimum van 15 personen. Een reservatieformulier wordt vastgelegd voor elke aanvraag en zal dienen als reserveringsbewijs.
3. Om u een snelle bediening te verzorgen, vragen we u om uw keuze te beperken tot één menu voor de hele groep.
4. Het aantal gereserveerde menu’s mag tot 48 uur vóór de voorziene datum gewijzigd worden. Indien deze termijn overschreden wordt, zal min. 90% van de gereserveerde menu’s in rekening gebracht worden en 100 % voor de menu’s op de boot.
5. Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen.
6. De verantwoordelijke van de groep krijgt een gratis maaltijd evenals de buschauffeur (behalve voor de programma «Smullen ondergronds» 

Toegang voor MINDER-VALIDEN 

Blegny-Mijn
- Het bezoek is ook toegankelijk voor rolstoel(en) maar alleen op voorafgaande aanvraag en met aanpassing van de omloop.
- Naast de brasserie is er een aangepast toilet voor minder-validen.
- Blinde- en begeleidingshonden zijn toegelaten behalve voor de mijn (bijzonder kader). 

Boot «Le Pays de Liège»
- boot gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoel(en) (boven dek).
- Mogelijkheden van in- en uitscheping met hulp aan de Passerelle, te Coronmeuse of te Visé. Het aantal rolstoelen moet aangegeven worden bij de reservatie.